Sony

Sony maakt niet alleen films of muziek, maar deze international zorgt ook voor mobiele telefoons in Nederland. Net als Apple, Samsung, Huawei produceert Sony mobieltjes die onderscheidend zijn. Ondanks het feit dat deze toestellen veel voordelen hebben voor jou, moet je helaas rekening houden met een aantal problemen. Hieronder informeren we jou over de Sony-mobieltjes en de voor -en nadelen van deze toestellen. Ook word je op de hoogte gehouden van de verschillende soorten mobiele telefoons.

Kenmerken van Sony mobieltjes

Je kunt zeggen dat de Sony-mobielen ideaal zijn voor fotografieliefhebbers, omdat ze een grote sensor en ISO-gevoeligheid hebben. Ook zie je een samensmelting van handycam en smartphone. Tevens merk je dat je op een aantal smartphones games van de PlayStation 4 kunt uitproberen. Daarnaast kun je bij sommige mobieltjes de STAMINA-modus aan doen. Hierdoor gaat de batterij voor een lange tijd mee.

Voordelen

Als je een Sony-mobieltje gaat kopen, zal je erg blij zijn met jouw keuze. Ten eerste heb je een telefoon in handen met een goede batterij. Je kunt immers een model kiezen dat niet dagelijks hoeft te worden opgeladen. Ten tweede heb je de mogelijkheid om geluid toe te voegen aan de foto's die je neemt. Eveneens heb je bij elke telefoon van Sony razendsnel toegang tot internet. Tevens kun je ervan uitgaan dat de meeste Sony-mobieltjes waterdicht zijn. Hierdoor heb je de kans om de mooiste foto's te maken als het regent.

Nadelen

Echter zijn alle mobiele telefoons van Sony niet altijd gebruiksvriendelijk. Zo moet je rekening houden met het feit dat de modellen te groot kunnen zijn. Bovendien heeft een aantal Sony-toestellen geen vingerafdrukscanner. Hierdoor kunnen dieven eenvoudig de inhoud van jouw smartphones bekijken. Daarnaast kunnen de super slow motion beelden vervelend zijn voor jou, als je er geen behoefte aan hebt.

Verschillende modellen

Elk jaar brengt Sony nieuwe smartphones uit en het zorgt ervoor dat innovatie altijd centraal staat. Neem bijvoorbeeld alle toestellen van de Xperia-serie. Sinds 2017 zorgt Sony ervoor dat elke mobiele telefoon van de Xperia-reeks een 4K HDR-scherm heeft, zodat jij en anderen het beste beeld hebben voor foto's en films.

Op zoek naar de beste mobiele telefoons van Sony? Checks snel GSMWise voor de voordeligste aanbiedingen!GSMWise

Terug naar overzicht
Waarom telefoonsale.nl? Op Telefoonsale vertellen we je alles over de tofste mobieltjes. Ook leggen we je uit wat de voor- en nadelen van populaire smartphonemerken zijn en geven we je tips en tricks bij het kopen en verkopen van toestellen. Applicaties