Samsung

Als je over straat loopt, zie je niet alleen mensen die een Apple-telefoon in hun handen, maar je merkt dat Samsung-mobieltjes populair zijn. Samsung is in Nederland een van de bekendste merken door zijn mobiele telefoons. Veel jonge en oude consumenten kopen deze mobieltjes om hun kenmerken die veel voordelen bieden. Niettemin kun je bij deze toestellen een aantal kanttekeningen maken. Dit kun je doen voor alle modellen die tot nu toe zijn uigebracht. Lees verder om achter al deze informatie te komen.

Kenmerken van Samsung mobieltjes

Net als bij Apple heb je bij de toestellen van Samsung gemeenschappelijke kenmerken. Neem bijvoorbeeld de toegang die je tot de applicatie store hebt. Zodra je een Samsung-mobieltje in handen hebt, zie je op het scherm de store waar je bijna alle apps kunt downloaden. Ook hebben alle mobiele telefoons van Samsung een Android-systeem waarmee je alle acties op deze toestellen kunt uitvoeren, zoals het openen van jouw accounts op Facebook, Instagram en Snapchat.

Voordelen

Er zijn verschillende redenen waarom niet alleen jij, maar ook anderen een Samsung-telefoon zouden kunnen kopen. Ten eerste heb je voor een Samsung-telefoon geen speciale oplader nodig. Als je een normale USB-kabel bij jou hebt, kun je altijd jouw mobieltje van Samsung opladen. Ten tweede zijn de toestellen van dit Zuid-Koreaanse bedrijf over het algemeen goedkoper dan die van Apple. Dit is voor jou voordelig, want je betaalt minder voor een telefoon die min of meer dezelfde functie heeft als de duurdere varianten. Tevens wordt er aangenomen dat de Samsung-mobieltjes beter tegen stootjes kunnen dan de Apple-telefoons.

Nadelen

Echter zijn de mobieltjes van Samsung niet perfect, omdat je deze niet snel kunt opladen. In vergelijking met de Apple-toestellen, moet je langer wachten totdat jouw batterij vol is. Bovendien gaan de telefoons van Samsung snel kapot als ze in aanraking komen met water. Zo houd rekening met het feit dat jouw Samsung-mobieltje aan vervanging toe kan zijn na een lange fietsrit in de regen. En een Samsung-toestel is niet altijd de beste optie, als je graag een mobieltje wilt hebben dat er modieus uitziet. Over het algemeen vinden consumenten in Nederland de Apple-telefoons de allerbeste in termen van aantrekkelijkheid.

Verschillende modellen

Samsung brengt sinds eerste model in de jaren '00 elk jaar een nieuw toestel uit. Dit bedrijf volgt het voorbeeld van andere makers van mobiele telefoons, want ze zorgen ervoor dat de telefoons de laatste eigenschappen hebben. Neem bijvoorbeeld het draadloos opladen van de mobieltjes en de snelle WiFi-verbinding. Door deze keuzes helpt Samsung zijn klanten aan de beste mobiele telefoons voor voordelige prijzen.

Wil je de beste mobieltjes van Samsung vinden? Kijk snel op GSMWise voor alle mobiele telefoons en leuke accessoires!GSMWise

Terug naar overzicht
Waarom telefoonsale.nl? Op Telefoonsale vertellen we je alles over de tofste mobieltjes. Ook leggen we je uit wat de voor- en nadelen van populaire smartphonemerken zijn en geven we je tips en tricks bij het kopen en verkopen van toestellen. Applicaties