Huawei

Sinds 2012 zie je steeds meer familieleden, vrienden en collega's die met de telefoons van Huawei rondlopen. Maar, is dit toevallig? Nee, want deze mobieltjes hebben veel voordelen voor de consumenten. Toch zijn ze niet perfect om aantal redenen. Hieronder geven we jou informatie over de producent van dit mobieltje, de redenen waarom de Huawei-telefoontjes populair zijn in Nederland en de verschillende modellen die je kunt bestellen.

Kenmerken van Huawei telefoons

Als je naar een fysieke of online winkel gaat en naar de Huawei-mobieltjes kijkt, kom je tot de conclusie dat er verschillende series zijn en deze zijn de P-,G-,Y -en Mate-series. Bij de eerste drie reeksen zie je mobieltjes met de format van traditionele toestellen. De Mate-serie is een beetje anders, want je vindt alleen zogenaamde phablets. De grootte van deze apparaten zit tussen een tablet en een smartphone. Ook heb je met alle mobieltjes van Huawei internetverbinding en je kunt naar de Google Store gaan om jouw favoriete applicaties te downloaden.

Voordelen

Er zijn verschillende redenen waarom Huawei populair is onder de Nederlandse bevolking. Ten eerste is het besturingssysteem erg bekend voor consumenten. Het blijkt namelijk dat alle telefoons van dit Chinese merk een Android-systeem hebben. Daarbij heeft Huawei voor een eigen laagje gezorgd: Emotion UI. Hierdoor heb je altijd een interface met felle kleuren, speelse ronde iconen, schaduwen en 3D-effecten. Ook heb je de mogelijkheid om jouw eigen thema's te maken en downloaden. Tevens worden de icoontje van jouw applicaties en widgets in één keer getoond op verschillende startschermen. Bovendien zijn deze telefoons goedkoper dan die van bekende telefoonmerken. Hierdoor kun je voor een lagere prijs dezelfde acties doen als gebruikers van bijvoorbeeld iPhones.

Nadelen

Echter zijn niet alle Huawei perfect, want je zult niet allerlaatste telefooneigenschappen vinden die bekendere fabrikanten wel hebben geïnstalleerd. Neem bijvoorbeeld Apple. Deze producent is het eerste bedrijf dat voor draadloos opladen heeft gezorgd. Daardoor hoeven consumenten niet een oplader mee te nemen, als de batterijen van hun telefoons leeg zijn. Een ander nadeel is de batterij van de Huawei-telefoons. Op veel websites beweren consumenten dat ze regelmatig hun mobieltjes moeten opladen, want de batterijen zijn heel snel leeg. Daarnaast duurt het lang om de telefoons op te laden.

Verschillende modellen

Zoals je in de vorige alinea's hebt gelezen, brengt Huawei vier series van smartphones. Wanneer dit bedrijf deze mobiele telefoon lanceert, zorgt het ervoor dat men eigenschappen toevoegt die uniek zijn. Neem bijvoorbeeld de Huawei P9. Dit was een van de eerste telefoons met een vingerafdrukscanner in de markt. Door onder andere deze features worden consumenten overgehaald om de toestellen van Huawei te kopen.

Wil je een mobieltje van Huawei tegen een lage prijs kopen? Neem een kijkje op GSMLoket voor de voordeligste aanbiedingen!

Verkoop je mobiel aan GSMLoket

Terug naar overzicht
Waarom telefoonsale.nl? Op Telefoonsale vertellen we je alles over de tofste mobieltjes. Ook leggen we je uit wat de voor- en nadelen van populaire smartphonemerken zijn en geven we je tips en tricks bij het kopen en verkopen van toestellen. Applicaties